Firma Workshop

Workshop for ALLE          

(vi fyrer den af med band på).

·       Har lavet arrangementer for, Grundfos, Lego, Telia, DI, Dansk Byggeri, FOA, Nordisk Film, Haahr Benzin, mm.

·       100 % garanti for topkvalitet oplevelse eller pengene tilbage.

·       ALLE UANSET alder og uddannelse kan deltage. Det er afprøvet mindst 100 gange før.

·       Oplev den VILDE fantastiske energi og glæde når vi i fællesskab fyrer den af. Det er super fedt. ALLE kan være med ! !                        og det er prøvet 100 gange før. Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

 

Unik oplevelse for ALLE.

Jeg vil gerne lave en workshop for jer, fordi det giver EN HELT UNIK oplevelse for jeres medarbejdere og skaber en helt ny energi i hverdagen. En helt ny energi i form af et styrket fællesskab og dermed evnen til at være kreative sammen og se hinanden på ny positiv måde. Deltagerne kommer, uden de tænker over det, til at give det bedste de har i sig, og i fællesskab giver det en fantastisk helhed.

Jeg har lavet disse workshops mindst 100 gange før og med stor succes. Jeg har afprøvet det på alle grupper og sammensætninger af mennesker. Virksomheder (Lego, Telia, DI, Dansk Byggeri, FOA, Nordisk Film, Haahr, mm.), børn i alle aldre, pensionister, politifolk, kirkekor mm. ALLE kan være med uden undtagelser og det kræver ingen forberedelser eller kunnen.

Herunder vil jeg komme med et mere konkret eksempel, på hvordan en god workshop kunne sammensættes.

 

EN workshop kunne foregå på følgende måde.

Rammen kunne være en pædagogisk dag el lignende med efterfølgende mad om aftenen hvor ægtefæller deltager.

Deltagerne samles fx fredag kl. 13.

Kl. 13           Workshoppen starter. Deltagerne instrueres af mig og en pianist, i nogle fede numre, de skal synge og bevæge sig til. Vi indlærer uden problem 4 til 6 numre. Vi holder små pauser efter behov.

Kl. 15           en god halv times pause til en kage, øl, sodavand og lidt snak

Kl. 15.45     Vi fortsætter, og nu med top professionelt orkester på. Det er her hvor vi virkelig får energi niveauet helt op at ringe J

Kl. 17           pause hvor folk kan gøre sig klar til spisning kl. 18 hvor ægtefæller kommer.

Kl. 18           Spisning.

VI afholder koncert for ægtefællerne. DET BLIVER SJOVT J

Der er mange muligheder:

·        Arrangementet fungerer super godt om der er 20 deltagere eller 1.000.

·        Man kunne evt. samle flere afdelinger.

·        Det kunne også blive en super event, hvor det meste af virksomheden deltager. Det ville vi nemt kunne vinkle, så det også blev en medie begivenhed hvor aviser og evt. TV deltager. Så vidt jeg ved, er det aldrig sket før at en virksomhed på størrelse med Grundfos laver en gigantisk musikworkshop. Har lavet en workshop for en folkeskole hvor de var 900 deltagere i alle aldre, lærere osv. Det fik stor mediebevågenhed.

·        Man kan også lave en musik video eller CD optagelse af vores optræden, som kan lægges på intranettet til stor glæde for alle J Der er mange muligheder.