Sang Workshop for ALLE,    Kæmpe succes  med specialefterskoler, Nislevgaard garanterer,,,,    læs nederst          (vi fyrer den af med band på).

J

·       Citat ” en helt ekstrem følelse af succes for eleverne, FANTASTISK oplevelse” Forstander Gert Niemann Nislevgaard Efterskole.

·       Har lavet arrangementer for flere efterskoler for normaltbegavede med læse og stavevanskeligheder og med kæmpe stor succes.

·       100 % garanti for topkvalitet oplevelse eller pengene tilbage.

·       ALLE UANSET kvalifikationer og kompetencer kan deltage. Det er afprøvet mindst 100 gange før.

·       Oplev den VILDE fantastiske energi og glæde når vi i fællesskab fyrer den af. Det er super fedt. ALLE kan være med ! !                        Der er ingen begrænsning på deltagerantal.

·       Workshoppen indeholder bl.a. gospelmusik men der er intet religiøst islæt

 

Unik oplevelse for ALLE.

Jeg vil gerne lave en workshop for jer, fordi det giver EN HELT UNIK oplevelse for jeres elever. Unik fordi det er en kæmpe oplevelse af succes for den enkelte og fællesskabet, som de jo ikke altid har haft så meget af i deres tidligere liv og skolegang. Et boost til selvtilliden.

 

Workshoppen appellerer 100 % til unge mennesker, fordi det er top fedt band, helt igennem rytmisk musik med totalt knald på sangen og bevægelsen. Efter en kort rum tid, kommer selv de mest modstridende drenge med, og nyder det i fulde drag J. Musik er fantastisk til at knytte mennesker sammen på tværs af alle lag og helt ude af de sædvane roller. Det går lige i kroppen og fællesskabet. EN workshop afsluttes med koncert hvor publikum (fx forældre) nærmest chokeres af den fantastisk oplevelse, deres unger leverer…. J J

Jeg har lavet disse workshops mindst 100 gange før og med kæmpe succes (læs anmeldelser til sidst). Jeg har afprøvet det på alle mulige grupper og sammensætninger af mennesker. Ikke bare for elever som jeres, men for virksomheder (Lego, Telia, DI, Dansk Byggeri, FOA, Nordisk Film, Haahr, mm.), børn i alle aldre, pensionister, politifolk, kirkekor mm. ALLE kan være med uden undtagelser og det kræver ingen forberedelser eller kunnen.

 

Herunder vil jeg komme med et mere konkret eksempel, på hvordan en god workshop kunne sammensættes.

 

EN workshop kunne foregå på følgende måde.

Workshoppen kan vare 1 eller flere dage. Det kan sagtens gøres på 1 dag, men det er fedt med flere dage. Det er ideelt at lægge et arrangement op til forlængede weekender eller ferier. På Nislevgaard Efterskole har det været brugt som juleafslutning hvert 2. år. Arrangementet skræddersys til jeres behov

 

På Rågelund Efterskole var programmet som følger.

Torsdag

Øve fra 9 til 12 med pause efter behov

Øve fra 13 til 16 med pause efter behov

 

Fredag

Øve fra 9 til 12 med pause efter behov

General prøve mellem 13 og 15

Klargøring.

Kl. 17 koncert  for bedsteforældre og venner

 

lørdag

Gennemspilning kl.10 til 11.30

Kl. 12 koncert  for forældre og søskende

Derefter,,god weekend

 

Der er mange muligheder:

·        Arrangementet fungerer super godt om der er 20 deltagere eller 1.000.

·        Man kan evt. alliere sig med en anden skole eller andre interesserede.

·        Det kunne også blive en event, hvor man optræder ude af huset, til en velvalgt anledning hvor det samtidig vil kunne give en masse PR.  Man kan vinkle historien og grundlaget for arrangementet, så det giver interesse for medierne, aviser og TV. Fx har jeg lavet en workshop for nogle folkeskoler, hvor de var 900 deltagere i alle aldre samt lærere osv. Det fik stor mediebevågenhed.

·        Man kan også lave en musik video eller CD optagelse af vores optræden, som kan lægges på intranettet til stor glæde for alle J Der er mange muligheder.